Bijeenkomst 'Betaalbaar bouwen in de provincie Utrecht. Hoe dan?'

De provincie Utrecht zet samen met de Utrechtse gemeenten en andere bouwpartners vol in op het toevoegen van 83.500 woningen tot en met 2030. Woningen die duurzaam en betaalbaar zijn. Ondertussen gaan de grondstofprijzen door het dak, stijgt de rente, wordt de regelgeving complexer en hebben we te maken met een krappe arbeidsmarkt. Hoe kunnen we met het oog op al deze uitdagingen toch versneld betaalbare woningen bouwen die goed zijn voor de mens en de planeet? Dit vraagstuk staat centraal tijdens het Platform Wonen op 9 februari 2023.

Fietsers rijden door woonwijk - Wonen Platform

Het vraagstuk vraagt om samenwerking, creativiteit en planvorming van alle partijen in de bouwketen. U bent van harte uitgenodigd om aan de bijeenkomst deel te nemen.

Wat kunt u verwachten

Toonaangevende sprekers uit de wereld van wonen en betaalbaarheid als Marja Appelman, directeur Woningbouw van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Menso Oosting, directeur Fijn Wonen en Carla Muters, voorzitter Raad van Bestuur van de Nationale Hypotheek Garantie laten hun licht schijnen over het vraagstuk van betaalbare woningbouw en gaan hierover met u in gesprek

Bekijk het programma      

Aanmelden

Kruis op het formulier de twee deelsessies aan die u wilt bijwonen. En een derde als reserve, voor het geval de deelsessie van uw keuze vol zit. Dus wees er snel bij. Want vol is vol.  

Aanmeldformulier