Over het netwerk en de experts van TEMPO

In gebiedsontwikkelingen of bij het realiseren van woningbouwprojecten ontstaan vaak complexe situaties die bouwplannen vertragen. De provincie wil zoveel mogelijk knelpunten weghalen. Daarom is een netwerk van experts opgericht die kortdurend adviseert bij initiatieven of meedenkkracht levert in projecten. Lees hier wat het netwerk doet en wie er onderdeel van zijn.

Van planfase naar uitvoering

De provincie Utrecht heeft de ambitie om jaarlijks 10.000 woningen aan de provincie toe te voegen, waarvan minimaal 50% betaalbaar. Met het Uitvoeringsprogramma Versnelling Woningbouw spant de provincie zich in dit doel te bereiken. Het netwerk TEMPO is onderdeel van dit programma. Hiermee brengen we met elkaar woningbouwprojecten van de planfase naar uitvoering.

Het netwerk helpt niet alleen projecten verder, het heeft ook als doel meer kennis te verspreiden over woningbouwontwikkeling. We delen de lessen en/of inspiratie bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief, onze website of deze podcast. Het netwerk is opgestart in 2021 en blijft actief tot (in elk geval) 2024. TEMPO is multidisciplinair.

Wie zijn de experts?

Deze experts vormen op dit moment het netwerk TEMPO. Lees hun verhaal voor een eerste kennismaking.

Snel naar

Eén of meerdere experts kunnen u verder helpen bij projecten. Kijk op de webpagina Wanneer schakel ik hulp in? om erachter te komen of uw project voldoet aan de randvoorwaarden.